algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El PP descarta de ple que l'autovia de Llucmajor s'estengui fins a Campos

LL.L. Palma.
El Partit Popular (PP) va descartar ahir, a través del seu diputat al Parlament, Gaspar Oliver que l'autovia que el Govern fa comptes construir entre S'Arenal i Llucmajor es perllongui en una segona fase fins a Campos i més endavant suposi una segona autovia de Llevant, alternativa a la de Palma-Inca-Manacor, tal i com sospita l'oposició d'esquerra.

Gaspar Oliver va descartar aquesta possibilitat després d'un intens debat amb el socialista Francesc Quetglas, la nacionalista Joana Lluïsa Mascaró i la portaveu d'EU-EV, Margalida Rosselló. Tots tres portaveus de l'oposició varen acusar el PP d'haver tret un projecte de mitjan dels anys 90 del calaix, amb un estudi d'impacte mediambiental realitzat el 1997 i pressupostat el 1998 en les antigues pessetes. Per aquests motius, Quetglas va defensar que el projecte d'autovia fins a la proximitat del polígon de son Noguera «és una il·legalitat» i que, per tant, s'ha de retirar. A més, segons Quetglas, la memòria del projecte reflecteix la intenció de perllongar l'autovia fins a Campos, cosa que va negar rotundament el PP. La proposta defensada per Quetglas, tot i comptar amb el suport del PSM-ENE i d'EU-EV, va ser rebutjada pel Partit Popular.

D'altra banda, el PSM-ENE i l'entitat ecologista GOB varen criticar ahir la manca de documentació i d'informació pública sobre el Pla de carreteres i varen demanar al CIM que el retiri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris