algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

PP i UM mantenen la llei urbanística que l'oposició creu «nul·la»

J.T. Palma.
El Parlament balear va rebutjar ahir, amb els vots de PP i UM, una moció presentada pels socialistes en la qual es demanava la retirada del projecte de llei de mesures urgents en matèria territorial i urbanisme, que rebaixa mesures proteccionistes establertes pel Pacte.

El portaveu socialista, Francesc Quetglas, va demanar la retirada del projecte perquè es tracta d'un «acte nul de ple dret» que s'ha elaborat sense seguir el procediment establert i sense mirar els expedients. A més de rebutjar-ne el contingut, que permet urbanitzar zones costaneres i espais protegits d'Eivissa, va apuntar que no es preveu un camp de polo a Campos sinó un camp de golf annex a la urbanització.

Mentre que la resta de formacions d'esquerra van donar suport a la moció, el diputat popular Joan Font acusà Quetglas de «pretendent de matalleis en temps obscurs de l'oposició», criticà la manca de lleialtat de l'exconseller per no fer públic que s'havia indemnitzat la promotora de la urbanització de Campos i va retreure al Pacte que modificàs les DOT amb una llei urgent per lectura única.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris