cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Quaranta anys de presó per a la dona que matà dos fills a Santomera

Francisca González, jutjada per un jurat popular a l'Audiència Provincial de Múrcia per l'assassinat de dos dels seus fills, de quatre i sis anys d'edat, fou condemnada ahir a dues penes de 20 anys de presó cada una per sengles delictes d'assassinat amb l'agreujant de parentiu.

L'acusada, que va ser declarada culpable dels dos crims pel veredicte que el jurat emeté divendres, haurà d'indemnitzar el seu espòs amb la suma de 200.000 euros i el fill gran del matrimoni amb 40.000 euros, segons la sentència donada a conèixer ahir per la magistrada i presidenta del jurat, María Jover.

De la mateixa manera, la sentència la condemna a afrontar els costs judicials, inclosos els de l'acusació particular, que ha exercit en nom de l'espòs pel lletrat Evaristo Llanos.

La magistrada i presidenta indicà després de la lectura del veredicte que Francisca González, coneguda com «la parricida de Santomera», sabé ahir dematí la decisió des de la presó, on anà un funcionari judicial per notificar-la-hi formalment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris