cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

El PSIB acusa el Govern de mostrar la seva «debilitat» als touroperadors

Flaquer diu que només un 19% de l'ecotaxa s'invertí en zones turístiques

L'exconseller de Turisme Celestí Alomar va assegurar ahir al Parlament que els touroperadors interpreten els gestos del Govern com «mostres de debilitat». El socialista i actual responsable de Turisme, Joan Flaquer, van protagonitzar un tens debat després que els majoristes britànics i alemanys hagin demanat una baixada de preus per impulsar el turisme.

Arran d'una interpel·lació relativa al finançament dels projectes de millora en zones turístiques, el diputat socialista advertí Flaquer que la política del Govern l'acabarà pagant «el ciutadà» i va criticar que mentre el conseller «ofereix col·laboració» als touroperadors, aquests responen demanant una baixada de preus i potenciant el «tot inclòs». «Tots els moviments del Govern els interpreten com gestos de debilitat» i només responen «abaixant el cap», apuntà.

El conseller Flaquer va respondre acusant Alomar de deixar el sector en una situació «dramàtica» i de trigar més de dos anys a aplicar una mesura «tan poc original com un impost». Segons el responsable, només un 19% de l'ecotaxa es destinà a inversions turístiques, mentre que un 12% es va gastar en publicitat, estudis i personal.

Flaquer va anunciar la recuperació del programa «Un hivern a Mallorca» per potenciar la desestacionalització i va rebre les felicitacions del popular Joan Fageda per l'organització del congrés de majoristes britànics aquest cap de setmana a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris