algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

El Consistori renuncia a la gestió d'amarraments en el mollet de s'Oberta

Els cinquanta-cinc usuaris del mollet de s'Oberta tenen previst presentar la propera setmana un recurs a l'Ajuntament per no pagar els rebuts de 420 euros per amarrament que acaba d'emetre aquesta institució en concepte d'utilització dels amarraments durant la temporada 2002.

Mentre que el tinent de batle, Nofre Plomer, manté que els usuaris coneixen des de setembre del 2002 l'import de la quota, aquests asseguren que mai no se'ls ha dit el preu i entenen que l'Ajuntament, que no dóna cap servei a s'Oberta, no pot cobrar per a una concessió que ja no és seva.

I és que encara que l'Ajuntament de Muro lluità per aconseguir la gestió dels amarraments el 2001, quan va acabar la temporada 2002 notificà a Costes la seva renúncia a aquesta concessió. «Tan sols ens dóna problemes i ens costa doblers», digué Plomer.

El tinent de batle de Muro explica que «Costes ha cobrat a l'Ajuntament un cànon de 42 mil euros (7 milions de pessetes) per l'explotació dels amarraments i nosaltres hem desviat aquests doblers sobre els usuaris, encara que dividim la xifra entre els 65 amarraments existents, i tan sols se n'han concedit 55, per la qual cosa l'Ajuntament ha hagut de pagar el cost íntegre de 10 més».

El mollet de s'Oberta és un lloc tradicional d'amarrament de petites embarcacions. Quedà destruït durant el gran temporal de novembre del 2001 i la seva reconstrucció generà un important enfrontament entre la Conselleria i el Ministeri de Medi Ambient.

La disputa per la gestió dels amarraments arribà als tribunals i encara no està resolta, si bé fonts de la Conselleria confirmaren ahir que ambdues institucions negocien ara una sortida per retirar el contenciós.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris