cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

L'Ajuntament instarà tots els veïns a al·legar contra l'autovia fins a sa Pobla

«El poble pateix un atac brutal que acabarà amb la seva fesomia», afirma el batle

65736

El batle Francesc Aguiló es reuní dilluns amb les associacions veïnals.

ELENA BALLESTERO.


L'Ajuntament de Campanet convocarà tots els veïns del municipi a una propera reunió informativa en la qual els demanarà que presentin al·legacions individuals al projecte de construcció de l'autovia Inca-sa Pobla amb la intenció d'aconseguir la màxima pressió possible per aturar o si més no retardar el desenvolupament del procés.

El batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM), es reuní dilluns al vespre amb els representants de les associacions veïnals i plataformes cíviques del municipi per demanar-los la seva col·laboració en aquest sentit i és que 270 dels 340 veïns afectats per les expropiacions de l'autovia resideixen a Campanet.

«Campanet pateix un atac brutal amb aquest projecte que acabarà amb la fesomia del poble», afirmà el batle als representants de les associacions, als quals els va demanar la seva col·laboració per mobilitzar els 2.500 habitants de Campanet.

Més mobilitzacions
Fins ara, l'Ajuntament del municipi en el qual governa el PSM amb majoria absoluta s'ha posat al capdavant de les mobilitzacions, encara que no es descarta la propera creació d'una plataforma antiautovia. L'Ajuntament també té la intenció d'encarregar un fotomuntatge del projecte perquè els veïns puguin comprovar quin seria el seu impacte al municipi.

L'equip de govern ha convocat el proper divendres els 270 perjudicats per les expropiacions per assessorar-los en la presentació de les al·legacions a aquestes expropiacions.

L'Ajuntament de Campanet és partidari que el Govern balear torni al projecte de desdoblament que plantejà l'anterior executiu, en lloc de l'autovia que es preveu ara. «Passam d'una zona d'afectació de 13 metres d'ample a una de 70 metres», indicà el batle, Francesc Aguiló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris