algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Tres detinguts a Cales de Mallorca, Palma i Santanyí per maltractaments

Un dels arrestats és un turista que jutjaren el mateix dia perquè tornava al seu país

Un anglès, un espanyol i un búlgar han estat detinguts en les darreres hores a Cales de Mallorca, Palma i Santanyí acusats de maltractar les seves companyes sentimentals.

El primer dels casos esdevingué la matinada del dia 31 d'octubre, quan la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local de Manacor fou informada d'un incident a un hotel de Cales de Mallorca. Quan una patrulla arribà a l'establiment, el vigilant els explicà que un dels clients -un britànic de 48 anys- estava fora de si, enfurismat, i que a més havia colpejat la seva esposa i el seu fill, de 15 anys. Els agents contactaren amb S.P.R., que es mostrà desafiador. Abans de ser detingut s'encarà amb els funcionaris i tractà d'agredir-los, sense aconseguir-ho. La família anglesa tornava al seu país l'endemà, per la qual cosa l'acusat fou sotmès a un judici ràpid hores després de l'incident. El jutge fixà per a ell una fiança, i pogué prendre l'avió, encara que amb càrrecs pendents.

Per la seva part, la Guàrdia Civil de la caserna de Santanyí capturà un búlgar, anomenat Diyan M., que es trobava il·legalment a Espanya i que maltractava físicament i psíquicament la seva amant, de la mateixa nacionalitat. L'home, el dia 1 d'aquest mes, entrà per la força a la casa de la fèmina, i destrossà els mobles per cridar la seva atenció i impedir que trencàs la relació. La víctima, que declarà que no era la primera vegada que sofria els excessos del compatriota, interposà una denúncia davant de la Benemèrita, fet que precipità la detenció de Diyan.

L'últim cas de violència de gènere ocorregué dissabte a Palma. Una patrulla de la Policia Local acudí a un domicili perquè havia rebut algunes telefonades dels veïns, que informaven de crits i cops al pis. Una dona els explicà que acabava de ser colpejada pel seu marit, en presència de les seves dues filles petites. Segons el seu relat, L.M.D., de 41 anys, li propinà un cop de puny al cap i un altre a les costelles. Afegí, a més, que no era la primera vegada que es posava violent amb ella i que li havia interposat diverses denúncies per aquest motiu. La víctima fou traslladada al PAC (Punt d'Assistència Continuada) de l'Escola Graduada i els agents, mentrestant, procediren a la detenció del sospitós, que es trobava sota els efectes de l'alcohol. En ser interrogat sobre el seu estat es mostrà irònic i respongué que «només bec sucs i Coca-cola». Respecte als maltractaments afegí que «el que pega a la seva dona és una mala persona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris