cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

L'exgerent de l'IMI afirma que el personal fou contractat legalment

Joaquín Rodríguez està convençut que Cort vol privatitzar l'institut

L'exgerent de l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) Joaquín Rodríguez va desmentir ahir les tesis que apunten a presumptes irregularitats en les contractacions del personal d'aquest organisme.

Qui va ser responsable d'EMISA -que després es convertí en IMI- entre 1984 i 1999 va rompre el seu silenci per assegurar que la selecció dels treballadors es va realitzar d'acord amb la legalitat, i que «darrere tot aquest cas es troba l'ombra de Cort, que vol privatitzar l'institut».

Sorprès per «l'enorme quantitat de dois que s'han dit en els darrers dies», Rodríguez va voler aclarir que l'Ajuntament, aleshores dirigit per Ramon Aguiló, encarregà a una empresa vinculada al consistori de Marsella el procés de contractació de la plantilla. «A més, en el moment de les entrevistes personals hi eren presents dos funcionaris de Cort: Víctor Garau i el finat Antoni Balaguer, que era l'arquitecte municipal», afegí.

L'exgerent sosté que un centenar de llocs de feina van ser degudament publicitats, amb la inserció d'anuncis a la premsa estatal i local, i que només unes quantes places, les adreçades a cobrir el personal dedicat al cadastre, es van acollir a la modalitat d'obra i servei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris