cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

El PSOE proposa al Govern central pujar fins al 50% el descompte aeri

Teresa Riera vehicula la idea a través d'una esmena als pressuposts

El PSOE defensarà al Congrés dels Diputats 52 esmenes per augmentar les inversions de l'Estat a les Balears per al 2004 amb 196 milions d'euros, entre les quals n'hi ha una que demana que s'incrementi del 33 per cent actual fins al 50 per cent el descompte de residents per al transport fins a la resta de l'Estat. Aquesta esmena va ser anunciada ahir per la diputada socialista mallorquina, Teresa Riera, i en la redacció de les propostes també ha participat Albert Moragues Gomila. Riera va estar acompanyada pel secretari general del PSIB-PSOE a les Balears, Francesc Antich.

Pel PSOE, «davant la baixada de les inversions previstes en el projecte de pressupost presentat pel Govern del PP, un dels objectius principals de les esmenes presentades pel grup socialista és incrementar la inversió estatal en àrees prioritàries, inversions ferroviàries, mediambientals, hidràuliques, etcètera».

Concretament, un dels principals objectius del PSOE és «impulsar el desenvolupament del Règim Especial de les Balears», ja que «la paralització del desenvolupament de la Llei de Règim Especial per a les Illes Balears és una realitat constatada durant els darrers anys. El grup socialista ha presentat any rere any esmenes per impulsar mesures per compensar els desavantatges derivats del fet insular, com l'encariment de la vida», assegura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris