cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

ABTA tanca la convenció amb bons auguris per a la temporada que ve

Confiança plena en el creixement del mercat britànic en el 2004

Els més de 2.000 agents de viatge britànics que assistiren anit al sopar de gala de comiat de la 50a convenció de l'Associació Britànica d'Agències de Viatges (ABTA), reconegueren amb un aplaudiment fort i tancat l'èxit d'aquest congrés pels resultats obtinguts i pel tracte rebut per l'organització, entitats i autoritats de les Illes.

El director de Turespaña, Javier Piñanes, va afirmar en la seva intervenció que s'havia de continuar realitzant l'esforç necessari «per continuar mantenint els nivells de qualitat. Espanya és la destinació de vacances número 1 per al Regne Unit i hem de continuar treballant perquè això sigui així».

El conseller de Turisme, Joan Flaquer, ressaltà l'estratègia política del Govern en matèria turística i mediambiental. «Farem feina perquè els turistes se'n vagin encantats i volem recuperar el lideratge en matèria turística», apuntà, abans d'aprofitar l'ocasió per destacar el treball dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria.

Finalment, el president d'ABTA, John Harding, destacà que aquesta convenció ha estat la més nombrosa en participació de tota la història d'ABTA, fet que demostra el pes de Mallorca. «Ens anam encantats de l'Illa», digué.

Tothom ha coincidit que aquesta convenció ha estat la més nombrosa de tota la història d'ABTA, i que els resultats estan més que assegurats la pròxima temporada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris