algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

La Sala rebutja amb dures crítiques la retallada del parc del Llevant

M.F. Artà.
L'Ajuntament d'Artà va aprovar la moció del GOB contra la retallada del parc natural del Llevant. L'acord fou possible pels vots favorables d'IA, PSOE i EU-EV, que en sumaren set, enfront dels vots en contra del PP i UM, els partits de l'oposició, que en sumaren sis.

Aquest punt es va debatre en la darrera sessió plenària, amb crítiques de pertot. Els Independents criticaven la gestió d'EU-EV sobre el parc, mentre que el PP deia que aquest «s'havia imposat en contra dels propietaris de les finques i que aquests han de conservar els drets sobre les seves propietats».

La coalició recriminava al PP que «això dels drets de la propietat ho heu d'explicar als afectats de Costitx, Sineu i Petra, entre altres, per les expropiacions de l'autovia».

El portaveu d'EU-EV Julen Adrián, advertí que «ja hi ha prou llicències de construcció preparades per entrar a l'Ajuntament quan es retiri el parc: això demostra que els interessos són merament urbanístics i que la Llei 4/89 sobre el dret de tempteig i retracta no importa gens als contraris al parc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris