algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Acabades les obres de millora del circuit Ses Palmeres-Maioris Decima

La Direcció Insular de Carreteres del Departament d'Obres Públiques del Consell ha realitzat obres de millora i adequació de la PM-V 601-4, al tram comprès entre les urbanitzacions Ses Palmeres i Maioris Decima. La intervenció ha abraçat un total de 1.700 metres, entre els punts quilomètrics 4.600 i 6.500 de la carretera.

Segons fonts del Consell, aquestes obres «repercutiran de manera favorable» per als veïns de la zona i per als usuaris en general de la via, «ja que aquesta s'havia fet perillosa, amb problemes d'incorporació a causa de la gran afluència de cotxes en hores punta».

El curs de la calçada s'ha millorat amb la rectificació d'una volta doble, fet que ha comportat la reducció del traçat amb 200 metres. En aquesta volta en concret, segons el departament de Carreteres «hi eren habituals els accidents de trànsit, sobretot en dies molt plujosos, ja que molts de cotxes sortien de la calçada».

Quant a la carretera del traçat anterior, s'ha deixat transitable per permetre l'accés a finques limítrofes. A més, a l'entrada d'aquest vial s'hi ha construït una mitja lluna que possibilitarà el canvi de sentit als cotxes que circulin per la general.

L'entrada a Maioris Decima, «que també s'havia convertit en un problema per als usuaris a causa del seu estat», ja es pot fer «amb tranquil·litat», un pic creat un tercer carril d'incorporació i d'accés a aquesta urbanització.

El pressupost de les obres ha estat de 1.500.000 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris