cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

La Sala, bars i comerços donaran la nova targeta d'ORA gratuïta

El ple aprovà l'ordenança que permetrà 30 minuts d'aparcament


El passat ple de l'Ajuntament de Son Servera aprovà l'Ordenança Reguladora d'Aparcament (ORA) que, mitjançant una nova targeta, permetrà als usuaris estacionar els seus vehicles de manera gratuïta en el centre del centre urbà durant el temps màxim de 30 minuts. Una de les novetats anunciades pel batle de Son Servera, Damià Ripoll (PP), és que la nova targeta serà expedida a les dependències municipals i als bars i comerços que ho sol·licitin. De fet, un dels objectius del nou sistema d'estacionament és que els veïns que hagin d'anar a comprar al centre, a fer un cafè o a tramitar algun document a l'Ajuntament, puguin trobar zona per deixar els seus vehicles i disposar d'un temps «raonable per fer les coses». «La intenció és que els cotxes rodin i no estiguin hores aparcats, a més, pensam que servirà per donar vida al poble», apuntà Ripoll el qual advertí, malgrat tot, que «lògicament la Policia Local vigilarà ja que com que cada conductor haurà de posar ell mateix l'hora d'arribada hi pot haver picardia i lògicament a aquell que faci un mal ús de la targeta el sancionaran».

Un dels motius que ha dut la Sala a crear aquesta nova targeta ha estat la conversió per a vianants de la zona del centre de Son Servera ja que «ha dificultat la vida a molts comerços perquè es perderen 30 places d'aparcament i volem recuperar i que la gent véngui al centre».

Així, la nova targeta afecta, bàsicament, la plaça Sant Ignasi i els carrers Concepció i Església, entre altres. En aquest sentit, cal dir que els veïns del carrer Església tindran un distintiu que els permetrà estacionar tot el dia. Malgrat la recent aprovació de l'ordenança, el batle no pogué precisar quant es posarà en marxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris