muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Cort gestionarà el futur parc de cotxes de lloguer a Son Fangos

El terreny té 200.000 metres quadrats i capacitat per a 6.000 vehicles

L'Ajuntament de Palma i les principals associacions d'empreses de lloguer de cotxes arribaren ahir a un principi d'acord per habilitar un nou «polígon» per a la ubicació dels vehicles. Els cotxes de lloguer s'instal·larien als terrenys de Son Fangos -prop de l'aeroport-, que disposen de 200.000 metres quadrats i capacitat per a més de 6.000 places.

Després de cinc reunions i de llargues discussions, les parts implicades s'acosten al que sembla el final del conflicte, que ha enfrontat la patronal majoritària (Aevab) amb els petits empresaris del sector (Trascar), i ambdues amb el govern municipal.

Ara l'esmentat preacord s'haurà de ratificar en el ple de Cort i en el si de cada una de les associcions implicades. Però, a més, serà necessari que el Consell de Mallorca autoritzi que aquest solar rústic es converteixi en un «sistema general de transports», modalitat més econòmica que el polígon de serveis.

A partir d'aquí, Cort, a través de la Societat Municipal d'Aparcament Urbans (SMAU) adquiriria el terreny i gestionaria, o cogestionarà, les instal·lacions, segons el tinent de batle d'Urbanisme Rodrigo de Santos. El principal problema perquè les negociacions es completin pot ser les reticències d'Aevab, ja que el solar és de propietat de membres de Trascar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris