algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Andrés Calvo és nomenat nou gerent de la Fundació Hospital

El cap de ginecologia substitueix Ramon, de baixa per malaltia

El cap de ginecologia i obstetrícia de la Fundació Hospital de Manacor és des d'ahir el nou director gerent de l'Hospital en substitució de Caterina Ramon, que ha hagut de deixar momentàniament les seves tasques professionals per malaltia. El nomenament del doctor Calvo serà ratificat pel patronat de l'Hospital, que tindrà lloc el proper dia 6 de març.

Des de la Fundació comentaren que «s'ha elegit Andrés Calvo perquè coneix molt bé el funcionament del centre, ja que forma part de la plantilla des de l'any 1997, en què es va obrir al públic, i perquè té també experiència en gestió». Calvo és metge especialista en ginecologia i obstetrícia, cap del servei des del 97. La seva experiència li ve d'haver estat director de l'hospital can Misses d'Eivissa.

Des del centre deixaren ben clar que la fins ara gerent, Caterina Ramon, ni ha estat destituïda ni ha dimitit, sinó que per qüestions de salut ha d'estar de baixa un determinat temps, per la qual cosa s'ha fet necessari que algú assumeixi el càrrec temporalment. Calvo va ser presentat ahir pel gerent d'Ib-salut, Juli fuster, davant els càrrecs directius i els responsables dels diferents departaments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris