nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Joan Canet estarà en un dels primers llocs de la llista socialista

Cifre: «Per primer cop un regidor es rebel·la contra la veu de l'amo»

El regidor dissident de l'equip de govern, Joan Canet, s'integrarà en els primers llocs de la llista electoral que el socialista Miquel Cifre presentarà a les properes eleccions municipals. Canet, fins avui regidor de Can Picafort Unit, confirmà ahir: «Crec que Cifre és una persona íntegra i així ho ha demostrat en tots els plens, per mi no compten els partits sinó les persones, i per això he decidit anar en la seva llista».

El portaveu del PSOE, Miquel Cifre, confirmà que «la intenció és que Joan Canet vagi en els llocs de sortida de la llista». «És la primera vegada que veig en aquest Ajuntament un regidor que es rebel·la contra la veu del seu propi amo i diu prou als llepaculs com el batle», afegí Cifre.

Joan Canet és actualment el delegat de Son Serra de Marina, càrrec del qual serà destituït entre avui i dilluns, segons ha pogut saber Diari de Balears. El comitè del seu partit decidí dilluns passat expulsar-lo de les seves files, després que en el darrer ple ordinari reprovàs en tres ocasions l'actitud del batle, Antoni del Olmo (PP), el seu soci a l'equip de govern.

Joan Canet va rompre la disciplina de vot del PP i CPU fa ja cinc mesos i en els darrers plens el seu vot ha fet prosperar diferents mocions proposades per l'oposició i en contra de l'opinió de l'equip de govern.

Des que va rompre la seva disciplina de vot: «Votaré en consciència allò que beneficia els ciutadans». Ahir Miquel Cifre i Joan Canet insistiren que «a data d'avui no existeix cap pacte entre Canet i el PSOE, per la qual cosa s'ha de votar als plens. Prova d'això és que en diverses ocasions Canet no ha votat el mateix que el PSOE», digué Cifre.

Miquel Cifre destacà de Canet que «és un regidor molt proper al ciutadà i així ho ha demostrat a Son Serra de Marina». Canet confirmà que fins al final d'aquesta legislatura i una vegada que sigui expulsat de CPU s'integrarà en el grup mixt, on continuarà votant «en consciència».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris