nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

La norma que regula els locals de nit s'aprova sense convèncer ningú

L'ordenança es planteja com a punt de partida d'una futura zonificació

JOANA NICOLAU.Palma.
El ple de Cort aprovà definitivament l'Ordenança que regula els horaris d'obertura al públic, en la qual també s'estableixen les condicions dels locals de restauració, bars de música i discoteques. El PP tirà la normativa endavant amb el suport d'UM i del PSM i amb l'abstenció de la resta de formacions.

Val a dir que el document no convenç ni els empresaris ni els veïns afectats per aquests establiments. En aquest sentit, es planteja més que res com el punt de partida en el qual aprofundir per solucionar els problemes concrets de cada zona.

Durant el debat de la normativa, tots els grups coincidiren a destacar la importància de la comissió mixta que n'avaluarà l'efectivitat. Des de l'oposició, sobretot el PSOE i UM, reivindicaren la necessitat de definir mesures precises per a cada zona. Un concepte, el de «zonificació», que en el decurs de la sessió els veïns de la Llonja també reclamaren.

Des de l'equip de govern, el regidor Vidal va fer esment que el PP no està en contra de la planificació per zones, però considerà que és «difícil sense gens de regulació prèvia». S'espera que l'ordenança mostri la seva màxima eficàcia amb els locals afterhours, ubicats sobretot a la zona del Terreno. Aquesta normativa arriba després de quatre anys de debat i polèmiques, amb judicis per mig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris