algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El regidor Joan Canet passarà al grup mixt i serà cessat de tots els càrrecs municipals

E.B.Santa Margalida.
El comitè de Can Picafort Unit decidí el passat dilluns expulsar el regidor Joan Canet de la seva formació. Així ho va confirmar ahir el portaveu de CPU, Fèlix Estelrich, el qual va precisar: «Encara no ha estat expulsat però així es farà aquesta setmana, ja que hem perdut la seva confiança». La decisió de Joan Canet d'aprovar en el darrer ple ordinari tres mocions de reprovació contra el batle Del Olmo (PP) ha estat determinant a l'hora d'acordar la seva expulsió, segons confirmà ahir Estelrich.

Joan Canet, que es troba de viatge a Andorra, encara no té constància de la seva expulsió però la notícia no l'ha sorprès. «Que m'expulsin, així podré parlar d'una vegada, almenys jo no som un Pinotxo com el batle i tampoc no som cap covard», digué. Joan Canet no té intenció de dimitir com a regidor, per la qual cosa passarà a formar part del grup mixt, i deixarà definitivament l'equip de govern (PP-CPU) en minoria.

El batle Antoni del Olmo ja ha avançat que «una vegada que CPU em confirmi l'expulsió de Canet, em plantejaré el seu cessament com a delegat de Son Serra, i regidor de Policia i Sanitat». El batle de Santa Margalida afirmà que «Canet no ha anat a cap comissió de govern en els darrers sis mesos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris