muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La falca verda començarà a ser construïda pel recinte dels firaires

Les obres de la primera fase estaran acabades en dos anys

JOANA NICOLAU.Palma.
El projecte de la Falca Verda de Palma s'iniciarà per la zona del recinte dels firaires. Després que el projecte bàsic rebés ahir el vistiplau de la gerència municipal d'urbanisme, el Consistori inicia la redacció del plec de condicions per treure a concurs l'adjudicació de les obres d'aquesta primera fase per 15 milions d'euros. Cort considera que el 2007 tot el projecte de la falca verda, pressupostat en 87 milions d'euros pot estar acabat.

Aquesta fase, la més amplia de les quatre en què es dividirà el projecte, serà costejada pel Ministeri de Medi Ambient i estarà acabada en dos anys. En total, són 119.000 metres quadrats. En aquesta idea es contempla des de l'habilitació d'un amfiteatre a l'aire lliure, a tota l'adequació de la zona com a espai verd i uns aparcaments soterranis al camí de Jesús amb capacitat per a 200 vehicles.

L'execució de les obres d'aquests aparcaments seran adjudicats a part del projecte per la Societat Municipal d'Aparcaments i encara estan condicionats a l'ampliació per part del Consell de Mallorca del camí de Jesús. A més d'aquestes 200 places d'aparcament, en tota la falca verda s'ha previst altres tres aparcaments soterranis. Dos d'ells a la zona dels Instituts i una altra a davant el poliesportiu Miquel Àngel Nadal. El projecte global inclou fins a 2.000 noves places d'aparcament.

Al final, Cort ha decidit començar per la que havia de ser la segona fase a causa que no es podia aturar més el projecte, i encara hi ha alguns problemes amb les expropiacions dels solars de la zona de l'antic canòdrom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris