nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'oposició critica la convocatòria d'un ple aprofitant la seva absència

Antoni del Olmo diu que «PSOE i UM han comprat un trànsfuga»

E.B.Santa Margalida.
Els grups municipals del PSOE i UM, i el regidor dissident de l'equip de govern, Joan Canet (CPU), acusen el batle, Antoni del Olmo (PP), de convocar un ple extraordinari per avui aprofitant l'absència de quatre regidors i aprovar així els pressuposts municipals del 2003, a més de canviar la periodicitat de les sessions plenàries.

El batle Del Olmo, per la seva banda, no ha esperat a reaccionar a les crítiques i ha dit: «L'oposició no és qui per donar-me lliçons d'ètica quan han fet una cosa molt pitjor, comprar un regidor, un trànsfuga, per deixar el Govern en minoria. No sabem com però han comprat Joan Canet, que és el menys indicat per parlar».

Els dos únics punts del ple extraordinari d'avui són els comptes generals del 2003 i una modificació de les sessions plenàries perquè tornin a dur-se a terme cada dos mesos, en lloc de com ara, que el batle té l'obligació de convocar un ple ordinari cada quinze dies després d'una moció presentada per UM i que comptà amb els vots del PSOE i Joan Canet.

Tan el portaveu del PSOE, Miquel Cifre, com el portaveu d'UM, Joan Monjo, ja han anunciat que almenys un dels seus regidors participarà en el ple d'avui votant en contra dels pressuposts presentats per l'equip de govern, per la qual cosa seran immediatament impugnats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris