muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

El Pla d'excel·lència ha editat un compacte per promocionar la Vall

Es tracta d'una col·laboració amb l'Associació Hotelera de la ciutat

El disc compacte de promoció de Sóller com a destinació turística, que ha editat el Pla d'excel·lència del Port en col·laboració amb l'Associació Hotelera de la Vall, es va presentar dilluns vespre davant el col·lectiu empresarial del sector. A l'acte, presidit pel batle, no hi va acudir cap representant de la Conselleria de Turisme.

L'Associació Hotelera de Sóller havia anunciat fa uns mesos que posaria en marxa el seu propi programa de promoció turística, dins el qual s'incloïa l'edició d'un CD. Això no obstant, posteriors acords possibilitaren que fos el Pla d'excel·lència el que es fes càrrec de la realització i l'edició del CD, amb un cost de producció d'aproximadament 12.000 euros.

El gerent del Pla d'excel·lència, Joan Lem, va informar que només una petita part dels continguts del CD es destina a informar dels serveis i allotjaments que els turistes poden trobar a Sóller. En canvi, una gran part del contingut es basa a mostrar, amb imatges de gran espectacularitat, els atractius naturals i culturals de la vall de Sóller i del seu entorn més immediat.

Especial atenció mereix l'oferta de senderisme, una activitat que cada any creix més i per a la qual Sóller i el Port poden ser una destinació molt competitiva, especialment durant la temporada baixa. També es mostra al CD l'àmplia oferta de museus i gastronomia de la vall de Sóller. El disc compacte de promoció ja va ser presentat de manera extraoficial durant la darrera fira Reise de la ciutat alemanya d'Hamburg, que va tenir lloc fa unes setmanes.

A més a més del CD de promoció turística, dilluns es va dur a terme la presentació de la pàgina web del Pla d'excel·lència, que ha realitzat el dissenyador Rafel Bover. Amb aquesta pàgina, que ja es pot visitar a internet, el Pla compleix un dels seus objectius, que és la divulgació de les actuacions del pla mateix, el qual ha entrat ara en la seva tercera anualitat, amb una previsió d'inversions al Port per valor de 2,5 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris