algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cort detecta un increment dels ciclomotors i dels turismes «cars»

Obre l'1 de març el termini de pagament de l'impost de circulació

JOANA NICOLAU.Palma.
L'Ajuntament de Palma preveu recaptar fins a devuit milions d'euros en concepte d'impost sobre circulació de vehicles. Una xifra que suposa un augment del 4'29 per cent respecte de l'any passat. El període voluntari de cobrament d'aquest impost serà entre el primer de març i el 30 d'abril. S'espera que un 75 per cent de ciutadans en faci efectiu el pagament durant aquest temps.

El regidor d'Economia i Hisenda, Pedro Àlvarez, posà en relleu que l'augment dels ingressos que es preveu amb aquest impost no deriva de la pujada de les taxes, sinó que obeeix a l'increment de vehicles de gran cilindrada i, per tant, amb imposts més elevats.

D'acord amb les xifres del padró municipal, Àlvarez informà que mentre que els turismes de menys de vuit cavalls fiscals han experimentat un descens gairebé del set per cent, el parc mòbil de turismes de 16 a 19'99 cavalls fiscal s'ha incrementat fins a un 8'42 per cent.

El regidor també destacà la pujada que ha experimentat el nombre de ciclomotors. Respecte de l'any passat, s'hi ha produït un augment del 15 per cent, i ara el nombre d'aquest vehicles registrats a Palma és de 22.250. Així mateix, s'ha detectat un increment del nombre de motos de més de 1.000 centímetres cúbics, que arriba quasi al 8 per cent respecte del 2002.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris