muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Alomar evita les preguntes del PP per Son Serra perquè és de viatge

Flaquer parla de «menyspreu al Parlament» per l'absència del conseller

TOMEU GARCIES. Palma.
El Partit Popular es va quedar ahir sense poder realitzar una bateria de preguntes al Parlament relacionades amb la compra dels apartaments de Son Serra de Marina, al conseller de Turisme, Celestí Alomar, per mor que aquest es trobava fora de l'illa en un viatge de vacances.

Aquesta circumstància va provocar la retirada automàtica del ple de les sis preguntes presentades i la conseqüent indignació de l'oposició, tot just abans de començar la sessió. El PP demanà de forma reiterada conèixer els motius del viatge d'Alomar, però el president del parlament, Maximilià Morales recordà que el reglament permet al Govern ajornar les preguntes en temps i forma.

El portaveu socialista, Andreu Crespí, acusà els populars d'actuar de «forma impresentable» a l'hora de realitzar preguntes al conseller, tot i saber que no hi seria present.

El portaveu popular, Joan Flaquer, va qualificar l'absència del conseller com «un menyspreu absolut al Parlament» i expressà que «si Alomar és de viatge oficial no tindrem res a dir i acceptam l'ajornament de les preguntes, però si es confirma que no és aquí per vacances ens semblaria molt greu i més si és al carnaval de Venècia com sembla ser».

Per Flaquer, el conseller Alomar cerca fugir del control del Parlament i «això demostra que no hi ha voluntat de donar explicacions per la compra dels apartaments. Per la seva banda, el grup socialista va facilitar tres cartes diferents, en les quals Alomar notificà al Parlament la seva absència per motius de viatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris