algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Els pares d'Ana Eva no perden l'esperança

«Tenim ben clar que Ana Eva no va partir per voluntat seva»

«Tot indica que Ana Eva no se'n va anar de manera voluntària, però encara no perdem l'esperança de trobar-la». Isabel Melis i Vicenç Guasch, els pares de la filòloga palmesana desapareguda des del 21 d'octubre del 2001 han declarat que totes les iniciatives que s'estan duent a terme aquestes darreres setmanes per la seva filla són «molt positives i ens poden ajudar molt».

Des que fa gairebé un any i mig Ana Eva es va esfumar sense deixar cap rastre, els seus pares no han estat gaire proclius a concedir entrevistes, si no ha estat en certs programes de televisió d'àmbit estatal, ja que consideraven que la difusió que així tendria la notícia els podia beneficiar. Ahir, abans de viatjar a Madrid per participar en un altre d'aquests espais, Isabel i Vicente exposaren els motius pels quals creuen que la seva filla no va partir per la seva voluntat: «Ana Eva era molt professional amb la seva feina i no tenia problemes greus. Des de llavors no ha tocat els doblers dels seus comptes bancaris, ni el seu cotxe nou; tampoc no ha telefonat ni escrit a ningú. En fi, són moltes coses i tot ens indica que no va fugir per la seva pròpia voluntat», afegiren.

Els progenitors no tenen cap queixa de la feina duita a terme pel Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia, «que sempre ens ha tingut informats de tot el que anava succeint», però insistiren que «en l'àmbit estatal» no hi ha mitjans adequats ni equips especialitzats per a la localització de persones desaparegudes. Sobre la manifestació que tindrà lloc demà a les 20.00 hores a la plaça de Cort, els pares anunciaren que hi participaran i agraïren l'esforç dels particulars que estan fent feina perquè el cas de Ana Eva no s'oblidi fàcilment: «Tot allò que sigui difondre la imatge de la meva filla i parlar del tema és bo, però volem que es faci amb respecte, perquè ho passam molt malament», va reconèixer Isabel, per afegir que és molt difícil suportar «aquest sofriment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris