nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

L'oposició critica els pressuposts, que arriben als 25 milions d'euros

El PSM denuncià manca d'inversions i el PSOE el qualificà de «prebèl·lic»

M.FUSTER. Manacor.
El pressupost del 2003, que puja a 25 milions d'euros, fou aprovat ahir pel pacte (ALM-UM, AIPC i PP) i els vots a favor d'UC, mentre que l'oposició (PSM i PSOE) hi votà en contra. L'allau de crítiques fou la nota dominant del ple extraordinari que es dugué a terme ahir i causà un gran nerviosisme als membres del pacte, però sobretot a un inexpert regidor d'Hisenda, Nicolau Gómez (PP), el qual es va sentir «indisposat» per respondre les qüestions que el PSM i el PSOE li formularen. Per aquest motiu n'hagué d'agafar les regnes la portaveu del PP, Catalina Sureda.

La regidora Margalida Capó (PSM) criticà la «disminució d'ingressos respecte de l'any anterior i una reducció del 50% en inversions. No hi ha noves subvencions ni s'han cercat noves línies per cobrir-les». També recriminà que no s'hagués trobat una solució per cobrir el buit que suposa la supressió de l'IAE. Per la seva banda, Francesc Acuñas (PSOE) es va reafirmar amb la intervenció de Capó i qualificà el pressupost de «prebèl·lic» i «d'ultradretà».

A més, va posar especial èmfasi sobre la regidoria de Medi Ambient demanant «a veure si han pensat tancar aquest departament, ja que no disposa de cap partida pressupostària». AIxí mateix va criticar que no hi hagués continuació sobre «l'Agenda local 21». Tant el PSM com el PSOE recriminaren a l'equip de govern que no estipulàs cap partida «en prevenció contra la delinqüència».

El president de la Federació d'Associacions de Veïns del terme municipal de Manacor, Antoni Oliver, també va intervenir en el ple dels pressuposts i sol·licità que aquest tema quedàs damunt la taula, ja que «no s'ha donat gens de participació a la ciutadania del poble, la qual cosa ja fou demanada l'any passat i els polítics no n'han fet cas».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris