muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La Diada del Caçador ajunta més de 35.000 persones i esdevé un èxit

La massiva assistència féu palès l'auge que viu el món de la caça


El món de la caça va aplegar durant la jornada d'ahir a Manacor més de 35.000 persones, segons les dades de la Policia Local, d'arreu de Mallorca. La Tercera Diada del Caçador va superar qualsevol previsió d'assistència. Fins i tot, l'assistència massiva va provocar retencions quilomètriques a les avingudes de la ciutat. Les races autòctones de cans mallorquins, la falconeria, la imitació de reclam bucal de diferents països europeus, filats i la caça de conill amb fura, atragueren l'atenció de milers de persones afeccionades a les activitats cinegètiques.

Passades les 10.00 hores del matí, els gegants i els ministrils del Consell de Mallorca anunciaren la partida de les autoritats. La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; el president del Parlament, Maximilià Morales; el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Borràs; el batle de Manacor, Miquel Riera, i altres batles i regidors de Mallorca visitaren la gran fira, la qual romangué oberta fins passades les dues del migdia.

Un total de quinze mostres i demostracions relacionades amb la caça esdevingueren el plat fort de la jornada. Les proves de vol amb falcons i astors, l'exhibició de recorregut de caça, la demostració de tir amb arc i fona i fins i tot, una mostra d'arts tradicionals de caça prohibits en l'actualitat, deixaren prou palès que el món de la caça està experimentant un nou auge sense precedents.

Una gran torrada de germanor va posar punt i final a la Tercera Diada del Caçador a Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris