algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El PP presenta Salvador Femenies, el seu primer candidat a la batlia

Els populars basen la seva campanya en la polèmica del tren

Salvador Femenies és el primer candidat del PP a la batlia de Petra després de la constitució, l'any passat, del comitè local dels conservadors en aquest municipi, únic de les Balears on no tenien representació política.

Assistiren a l'acte el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas; el portaveu parlamentari, Joan Flaquer; el secretari general, José María Rodríguez; la diputada Maria Salom i el batle de Campos, Andreu Prohens.

En els discursos tant del president del PP de Petra, Joan Font Rosselló, com de Flaquer i del mateix candidat va quedar clar que els conservadors faran ús de la polèmica del traçat del tren com a principal arma contra l'equip de govern del PSM. El més rotund va ser Flaquer, que digué que el batle, Joan Font Massot, «està preocupat i atemorit perquè no ha fet les coses ben fetes». Flaquer recordà «la 'pilotada' i la corrupció» que, segons el PP, ha suposat el canvi de traçat del tren, ja que «hi ha requalificacions de terrenys que han beneficiat regidors, familiars i simpatitzants del PSM».

En la mateixa línia, Matas va manifestar que tot allò que ha succeït a Petra «és la prova d'allò que ens jugam en l'àmbit autonòmic», perquè «s'ha demostrat» que els partits del Pacte «diuen una cosa i en fan una altra». I afegí: «Els del PSM han anat amb cotxe oficial, han trepitjat moqueta, han governat i han perdut la seva virginitat i els seus principis».

Salvador Femenies, de 44 anys, en un discurs marcat per una ironia que tragué més d'un esclafit de rialles als assistents, digué que «el tren ha estat el trampolí que m'ha duit a presentar-me», i criticà la política del PSM en matèria lingüística dient que «som mallorquins i no catalans». Va prometre una via de circumval·lació per al municipi perquè «ara que tenim el tren per fora, tenim els camions a dins». D'altra banda, va prometre una baixada d'imposts, reconèixer els drets del personal laboral i posar fi de manera dràstica al vandalisme de la zona de marxa nocturna, entre altres temes.

Tots els assistents tingueren paraules d'elogi per a Martí Santandreu, exbatle amb Agrupació d'Agricultors, partit que s'ha fusionat amb el PP per aglutinar el sector conservador de Petra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris