cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Amics d'Ana Eva Guasch creen una associació per cercar desapareguts

El col·lectiu de recerca estarà format per prop de 50 persones


Els amics d'Ana Eva Guasch, la professora de Palma desapareguda fa més d'un any, han creat una associació per impulsar la recerca de persones desaparegudes.

L'associació «Amics d'Ana Eva» serà inscrita avui al regsitre i no té ànim de lucre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és organitzar els esforços de les persones que col·laboren a la recerca de la professora mallorquina desapareguda fa 16 mesos, però també per impulsar la recerca d'altres persones que es trobin en parador desconegut a partir de l'experiència que han viscut els amics d'Ana Eva. L'acta fundacional ha establert que la junta directiva provisional la conformin persones de cada un dels diferents grups de partidaris de la professora, és a dir, els seus amics de la infantesa, els seus companys de feina, de la facultat o de les seves amistats més recents. Aquest col·lectiu està format per més de 50 persones, que s'organitzaran en diferents grups.

Els amics han comparegut en qualitat d'acció popular en la causa penal oberta en un Jutjat de Palma, que té com objectiu contribuir a la resolució del cas i la mobilització cívica perquè no cessi la recerca. L'associació, per cercar recursos econòmics, ha obert un compte corrent a Banesto, on es poden ingressar els donatius.

Dimecres es farà una concentració silenciosa per demanar que es continuï cercant la jove professora. Per això, el col·legi Santa Mònica, on treballava Ana Eva, ha finançat i elaborat mil llaços verds que es repartiran entre els assistents a l'acte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris