nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El PP i UC signen un pacte per assolir el «triomf» i la majoria

Un pacte per assolir la majoria absoluta a Manacor, dissenyat en vistes al «triomf» i la transparència. Així és com els assistents a la signatura oficial de la coalició electoral a Manacor entre el Partit Popular i Unió de Convergències, qualificaren la unió formal, a la qual hi fou present el ministre de Medi Ambient i president regional del PP, Jaume Matas.

El Ministre féu esment al nou pacte PP i UC, dient que es tracta «d'un projecte comú, al marge de sacrificis partidistes. Un projecte conjunt, digué, que «torni l'estabilitat i el progrés a Manacor». «Volem que Manacor torni a ser l'enveja de tot Mallorca», va afegir.

La signatura de la coalició fou rubricada pel president de la Junta Local del PP a Manacor i candidat a la batlia del municipi, Antoni Pastor i des d'UC, els presidents d'Unió de Convergències, Pere Llinàs i Bartomeu Seguí. L'acte protocol·lari, que aplegà un gran nombre d'afiliats i simpatitzants, també fou presidit per l'exbatlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP) i el regidor a l'Ajuntament, Antoni Frau (UC). Jaume Matas també vingué acompanyat per José María Rodríguez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris