nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El candidat Jeroni Salom promet aportar una gestió moderna a la Sala

C.M. Binissalem.
El candidat del Partit Popular a la batlia de Binissalem, Jeroni Salom, prometé divendres passat al vespre davant un nombrós públic, aportar una gestió moderna a l'Ajuntament de la vila. Salom comptà amb el suport dels màxims dirigents del seu partit, entre els quals destacà Jaume Matas, José María Rodríguez i Pere Rotger, que es desplaçaren fins al casal de Can Gelabert per donar suport al nou candidat. L'actual portaveu del PP al consistori i cap de llista dels darrers comicis municipals, Santiago Coll, s'encarregà de presentar el nou candidat i en destacà que «Jeroni fou elegit per unanimitat». Així mateix, Coll digué que «fa massa anys que hi ha hegemonia de partits d'esquerra a l'Ajuntament i és hora que ens toqui a nosaltres».

En el seu discurs, Jeroni Salom remarcà que «hem fet feina per elaborar una llista renovada per tal d'aconseguir canvis a l'Ajuntament; hem de dur a la Sala una gestió moderna en què prevalguin les persones». «Àrees com Esports, Urbanisme o d'altres no es poden dur bé si no feim feina tots: des de sempre tres o quatre regidors s'encarreguen de tota la gestió i això no és possible», digué. Tant Jaume Matas com Pere Rotger tingueren unes paraules per als mals moments que ha passat el PP a Binissalem, però ahir el presentaren com «un Partit Popular fort i unit».

D'altra banda, Rotger va voler destacar l'important paper que han tingut els populars quan el passat mes de maig es va rompre el pacte entre el PSOE i el PSM: «El batle tingué problemes per tirar endavant els pressuposts i el polígon industrial; en aquell moment, el PP no en va voler treure beneficis i actuà amb seny». Salom és regidor a l'Ajuntament i és president del club de futbol. A més, combina les seves tasques de polític amb el seu treball de gerent de finances de l'empresa Karta, SA.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris