nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

La reforma del castell permetrà ampliar-lo fins a unes 50 places

La segona fase de l'edifici principal redistribuirà l'espai

Un pic acabada la reforma integral del castell d'Alaró, que està previst que finalitzi l'any 2005, les instal·lacions podran ampliar la seva oferta fins a 48 places. De moment, els dos edificis tenen una capacitat per allotjar un total de 40 persones. Fodesma ja ha elaborat el projecte de reforma que afectarà l'edifici principal i està previst que les obres s'iniciïn una vegada hagi finalitzat la rehabilitació de l'Obra Nova i la Taverneta. D'aquesta manera, les instal·lacions no deixaran de funcionar en cap moment i donaran servei als visitants.

Segons explicà el batle d'Alaró, Josep Gomila, aquesta actuació a l'edifici principal millorarà la redistribució de l'espai i, alhora, es recuperaran alguns elements que s'han deteriorat. Un altre dels aspectes importants que s'ha tingut en compte a l'hora d'elaborar el projecte és la dotació d'una nova infraestructura per millorar la gestió de l'aigua.. El conseller de Promoció i Ocupació del Consell de Mallorca, Bernat Aguiló, va explicar que «està previst que es construeixi un nou aljub per emmagatzemar més aigua.

A més, la xarxa disposarà d'un doble circuit d'aigua potable i neta, a part de grises, que serviran per proveir les cisternes dels wàters. El cost d'aquesta segona fase puja a 480.809 euros. Ara queda pendent que la Fundació del Castell, integrada pel Consell de Mallorca, el Bisbat i l'Ajuntament, aprovin el projecte de reforma de la segona fase per després iniciar les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris