algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

La presentació de la «Guia dels Pobles de Mallorca» dedicada a la localitat va ser tot un èxit

M.FUSTER.Felanitx.
El Centre Cultural de Felanitx fou escenari la nit del dijous de l'acte de presentació de la Guia dels Pobles de Mallorca que en aquesta ocasió estava dedicada a Felanitx. L'acte, que va ser tot un èxit, va ser seguit per un nombrós grup de persones que mostraren un gran interès per aquesta publicació editada pel Grup Serra i que té el patrocini del Consell de Mallorca.

La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; el batle de Felanitx, Miquel Julià; la coordinadora del col·leccionable, Margalida Tur; la directora de publicitat i vendes del grup Serra, Carme Serra, i els autors d'aquest volum: Antoni Barceló, Bernat Bennàssar i Bartomeu Salvà, foren les persones que presidiren l'acte. Al seu decurs, Margalida Tur explicà que l'objectiu de la publicació és cobrir «el buit bibliogràfic que existeix actualment sobre la història dels nostres pobles» i destacà que «les guies s'han editat amb el format adequat per dur-lo d'excursió i pot ser una bona eina de treball per als estudiants i investigadors».

L'equip redactor va donar a conèixer la seva aportació. Salvà s'ha encarregat de la part prehistòrica; Bennàssar ha treballat sobre el patrimoni i Barceló ha concentrat la seva tasca en la geografia. La presidenta Munar manifestà que «aquesta guia serveix per conèixer la realitat i aquest és l'objectiu del Consell, donar a conèixer les tradicionals i riquesa cultural de la nostra terra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris