nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Divisió a la directiva dels comerciants per ser part d'una querella contra Nájera

Una junta extraordinària debatrà la retirada del plet de l'associació de comerciants

99124

Luis Marín i el vicepresident de Fetur, Pepe Tirado, en una miatge d'arxiu.

M.B./J.R.Palma.
La directiva de la federació d'associacions de comerciants Fetur està dividida davant de la politització en què pot caure aquesta patronal. De fet, els directius de la institució mantenen posicions enfrontades sobre si va ser adequat o no que Fetur es personés a la querella interposada feia uns mesos pel PP de Calvià contra la batlessa, Margarida Nájera, per un presumpte delicte de prevaricació urbanística i revelació de secrets en concedir la llicència per ampliar el parc aquàtic de sa Porrassa (Western Park). En el seu dia, el permís va ser atorgat partint d'una futura modificació del planejament i en contra del dictamen del col·legi d'arquitectes.

El vicepresident de Fetur, Pepe Tirado, va reconèixer ahir que hi ha «un cert malestar» entre alguns directius perquè la personificació a la querella es va produir «sense seguir el degut protocol». Per aclarir la situació, els dotze directius de Fetur han estat convocats per dilluns a una assemblea general extraordinària. L'únic punt de l'ordre del dia serà debatre si es manté el fet de personar-se o si bé Fetur ha de retirar-se del cas.

Alguns directius, que s'estimen més ara per ara conservar l'anonimat, s'han sentit «manipulats» amb finalitats «polítiques i empresarials». En aquesta percepció ha tingut molt a veure el fet que Luis Marín s'hagi integrat a la candidatura del Partit Popular com el «número tres» de la llista. Alguns d'aquests comerciants asseguren que «la tensió és màxima».

Luis Marín, per la seva part, va assenyalar que abans de comparèixer a la querella va explicar aquesta iniciativa «en dues juntes anteriors i en una reunió informal». Quant a la preocupació d'alguns dirigents, va agregar que «si hi ha malestar és perquè hi ha moltes pressions des de l'Ajuntament». Finalment, el president de Fetur va dir que l'assemblea és sobirana i si decideix que s'han de retirar de la querella «així serà, sense cap problema».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris