lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Milers de documents de l'IRPF apareixen en un contenidor

S'hi podien veure papers, carpetes, arxivadors, documents bancaris i certificats dels contribuents

84292

El contenidor d'escombraries amb les dades fiscals de ciutadans balears.

JOAN TORRES.

Milers de declaracions de la renda de ciutadans balears varen aparèixer anit tirats per terra i en uns contenidors de fems al costat de la seu d'Hisenda, a Palma. Els documents contenen informació privada dels contribuents i ahir a la nit eren a la vista dels transeünts.

Carpetes, arxivadors i fulls grapats contenien, a més a més, documents bancaris i certificats de pagament dels contribuents, en clara omissió del secret de l'Administració sobre dades privades dels ciutadans. En els documents consten les dades relatives a la identificació del contribuent, béns, situació tributària, dades bancàries o avals.

En altres fulls s'especifiquen les dades fiscals dels ciutadans de l'exercici de 1997, i s'hi fa constar si la declaració de la renda era abreujada o ordinària. El mes de març de l'any passat es registrà un cas semblant quan es descobrí, devora de la seu de la Conselleria d'Hisenda, un contenidor farcit de documents confidencials relacionats amb la taxa del joc. Aleshores, el PP criticà i demanà explicacions al Govern Antich sobre aquest fet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris