algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tres detinguts pels robatoris de Son Roca i la Vileta

Al llarg d'aquesta setmana s'havien registrat nous assalts nocturs en alguns locals

95828

Ahir uns operararis procediren a la reparació de la persiana metàl·lica.

J.J./P.M. Palma.
Dos adults i un menor foren arrestats pel Cos Nacional de Policia en relació amb una onada de robatoris a diferents bars de les barriades palmesanes de Son Roca i la Vileta. Al llarg d'aquesta setmana, i abans que caigués la banda, es repetiren els assalts. Però ara, els propietaris de bars de Son Roca i la Vileta poden de moment, respirar tranquils. La Policia Nacional va detenir ahir dos adults i un menor que suposadament van cometre durant setmanes l'onada de robatoris nocturns en aquestes dues barriades palmesanes.

Els investigadors portaven un temps darrere la pista dels delinqüents i els han intervingut eines que utilitzaven per cometre els robatoris, sobretot «potes de cabra» i palanques. Els tres acusats seran posats a disposició judicial en les pròximes hores i almenys un d'ells, el menor d'edat, quedarà en llibertat a causa d'aquesta ciscumstància.

Com ja vam informar la setmana passada, els amos de bars de Son Roca, la Vileta i Son Serra havien mostrat la seva indignació pel que consideraven una «autèntica onada» d'assalts als seus negocis, gairebé sempre en horari nocturn o de matinada. En algun dels 'cops' els autors van haver de fugir abans de consumar-lo, ja que havien estat sorpresos o s'havien espantat en detectar un veí en els voltants.

Per aquest motiu, la Policia comptava amb algunes descripcions físiques dels sospitosos i va arribar a la conclusió que es tractava de menors «fitxats» que cercaven únicament les monedes de les màquines o de la caixa registradora i, en menor proporció, ampolles d'alcohol. El problema consistia que l'endemà, quan el responsable del bar es disposava a obrir-lo al públic, els danys materials eren gairebé sempre molt superiors al botí obtingut. Entre finals de gener i principis d'aquest mes es van succeir els robatoris, que van durar fins dimarts, quan el Bar Pedro de Son Roca «va ser visitat» de matinada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris