algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La comarca de Manacor alberga el 25% de toxicòmans de Mallorca

Munar inaugurà ahir serveis socials de Manacor i de Portocolom


La comarca de Manacor concentra el 25 per cent del total de casos de persones drogodependents d'arreu de Mallorca. Davant aquesta problemàtica social «greu», el Consell de Mallorca ha posat en marxa un conjunt de nous programes d'atenció destinats a toxicòmans, que tenen com a finalitat integrar en una única secció tant les estratègies i activitats de prevenció de consum de substàncies psicoactives, com totes les intervencions d'atenció i tractament en relació a les drogodependències. La secció està integrada per un equip de 25 professionals i compta amb un pressupost de 2.087.229 euros. Aquests serveis i altres més s'oferiran en el centre comarcal de Serveis Socials, a Manacor.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, acompanyada de la consellera de Serveis Socials, Josefina Sintes i de la directora insular de Menors, Montse Ferrer, juntament amb el batle Miquel Riera, presidiren ahir l'acte de presentació de l'ampliació del centre comarcal de Serveis Socials i els nous programes d'atenció als toxicòmans. Alguns batles i regidors de la comarca també assistiren a la presentació.

Després, la presidenta i la consellera es desplaçaren fins a Portocolom per inaugurar el centre d'atenció als toxicòmans que ja porta tres mesos funcionant. A Portocolom també s'oferiran els mateixos serveis d'ajuda i prevenció als drogodependents que a Manacor. Tant Munar com Sintes coincidiren a destacar la importància de la «descentralització» dels serveis socials per apropar-los als ciutadans de la comarca de Manacor.

La seu dels Serveis Socials a la localitat també assistirà des de casos d'infants desprotegits i maltractats, majors amb necessitats socials, discapacitats, famílies desestructurades, immigrants i tractament de metadona per als toxicòmans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris