algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Els comerciants de Bisbe Llompart volen més espai els dies de mercat

Consideren que la nova distribució no deixa passar els vianants

Els comerciants del carrer Bisbe Llompart d'Inca han mostrat la seva disconformitat amb la nova distribució en aquesta via de les parades del mercat setmanal dels dijous i demanen una ordenació que deixi més espai per als vianants que passen per davant els seus comerços.

L'àrea municipal de Mercats va decidir des de la passada setmana que les parades del mercat de dijous que s'ubiquen en aquest carrer per a vianants s'instal·lin de forma alterna un mes a cada banda de la via. El regidor responsable d'aquesta àrea, Josep Bennàssar, defensa aquesta mesura explicant que «hi ha algunes parades del dijous, com per exemple els venedors d'estovalles, que no poden atendre per les dues bandes del seu lloc de venda, amb la qual cosa si sempre estaven instal·lades al mateix lloc els comerços perjudicats sempre eren els de la mateixa banda del carrer Bisbe Llompart».

El president de l'Associació de Comerciants de Bisbe Llompart, Jaume Estrany, explica per la seva banda que «l'espai que queda entre les parades del mercat i els comerços és massa petit perquè puguin passejar els visitants i clients i si durant tot un mes les parades del mercat et donen l'esquena, els dijous pràcticament pots tancar la botiga».

Segons Estrany, aquesta mateixa situació passa a la plaça Llibertat, «on les parades instal·lades formen un passadís central i la gent deixa de passar per davant dels comerços de la plaça». El president dels comerciants considera que en la instal·lació del mercat setmanal «s'han de cercar solucions per no perjudicar els comerços».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris