muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Nou càmeres de videovigilància controlaran la seguretat de l'Arenal

La policia de Palma i de Llucmajor coordinaran les actuacions

J.M.A./J.N.Palma.
El departament de Governació de Cort i l'Ajuntament de Llucmajor instal·laran a la Platja de Palma nou càmeres de videovigilància en els llocs més conflictius. En principi s'ha previst la col·locació de sis càmeres dins el terme de Palma i tres en el de Llucmajor i la seva entrada en funcionament serà a partir del mes de maig a la zona de Palma i a l'inici de la temporada estiuenca a la zona de Llucmajor.

Avui la iniciativa serà presentada a l'associació d'Hotelers i les entitats ciutadanes d'aquesta zona costanera. La intenció és consensuar amb elles i els comandaments de la Policia Local de la Unitat Territorial de Llevant, quins són els indrets més adients per a la seva ubicació.

Cort ja compta amb el preceptiu permís municipal de la Delegació del Govern per dur endavant aquest projecte. Font municipals informaren ahir que, d'aquesta manera, l'àrea de Governació «podrà establir el seu programa d'actuacions al llarg de la temporada turística 2003».

La cooperació en matèria de seguretat a través d'aquesta nova iniciativa es durà endavant mitjançant la signatura en breu d'un conveni de col·laboració gràcies a la qual les policies locals d'ambdós municipìs podran treballar de forma coordinada a la primera línia de l'Arenal. En aquest sentit, els serveis jurídics de Cort ja estan ultimant els detalls del document.

La primera línia de la zona turística és una de les més conflictives quant a seguretat ciutadana, essencialment durant els mesos de temporada alta. En aquest sentit, diferents col·lectius com ara l'hoteler han manifestat en reiterades ocasions les seves queixes als respectius ajuntaments. Ara amb aquesta mesura conjunta entre els consistoris de Palma i Llucmajor es pretén alleugerir la problemàtica de cada any quant a seguretat en el que és la primera línia d'aquesta zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris