muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Molts col·legis balears tindran la setmana que ve pont de cinc dies

El pròxim 28 de febrer ha estat designada festa escolar unificada

Bona part dels centres d'ensenyament de les Balears gaudirà la pròxima setmana d'una petita Setmana Blanca, de tres a cinc dies segons els casos. El pròxim 28 de febrer se celebra la festa escolar unificada, amb la qual cosa com a mínim els centres podran disposar d'un pont de tres dies. Però, aprofitant aquesta ocasió, altres col·legis han decidit fer ús dels dos dies de lliure elecció que atorga el calendari escolar, si no els han gastat ja, i decretar dies no lectius el 27 de febrer, o bé el 26 i 27 de febrer, o el 28 i el 4 de març.

Els centres escolars que ja tenen programada alguna activitat per a aquesta setmana, com un viatge a la neu, han optat per prendre's dos dies i ajuntar-ne així cinc. Altres col·legis s'han estimat més dosificar aquestes dies disponibles del calendari escolar i col·locar-los més endavant. L'Executiu balear va suprimir fa cinc anys la Setmana Blanca, breu període de vacances que tenien els centres d'ensenyament no universitari coincidint amb el les dates de carnaval.

Tanmateix, des que el passat 1999 el Govern va instaurar en l'1 de març la festa del Dia de les Illes Balears, els col·legis organitzen els seus dies no lectius disponibles entorn d'aquesta festa, amb la qual cosa d'alguna manera estan mantenint aquestes «minivacances». El calendari escolar estableix dos dies de lliure elecció al llarg de tot el curs. També, en el cas que aquestes dues festes locals coincideixin en dies no lectius, poden determinar un tercer dia no lectiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris