nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Personal i pacients pateixen l'estat «deplorable» del centre de salut

L'edifici municipal està ple de cruis i goteres des de fa temps

Personal i pacients del terme municipal de Son Servera pateixen l'estat «lamentable» en què es troba el centre de salut de la localitat sense que ningú no hagi donat una solució. Goteres, manca de calefacció a l'àrea d'urgències, cruis a tot arreu...Una greu situació que el personal del centre ha denunciat ja fa temps, i en reiterades ocasions ha posat en coneixement de l'Ajuntament sense obtenir-ne cap resposta.

Si cada dia els professionals tenen difícil desenvolupar la seva tasca, la situació fou especialment crítica aquest passat dimarts davant el temporal que afectà el Llevant quan la doctora Francesca Piris va haver d'anul·lar les consultes i només pogué atendre les urgències. «Hi havia aigua per tot arreu, vàrem haver de llevar els fluorescents, perquè hi havia perill de curtcircuit, hem hagut de tapar així com podem els cruis. No donàvem raó a treure aigua. Jo ja ho vaig comunicar a l'IB-Salut que no podia passar consulta. El personal ens queixam perquè és molt difícil fer feina en aquestes condicions lamentables».

Ahir la doctora Piris tampoc pogué fer feina al seu despatx, es va haver de traslladar a una altra dependència, perquè continuava havent-hi goteres i estava sense llum. L'edifici és municipal, per tant tot el que suposa el seu manteniment correspon a l'Ajuntament. El regidor de Sanitat, Gerardo Ruiz explicava que «som conscients que està en molt mal estat però encarregarem un avantprojecte per construir un centre de salut nou amb un pressupost que puja als 1.500.000 euros. Ara, l'Ajuntament s'ocuparà del manteniment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris