algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

La Sala no pot fer les preses d'aigua potable de manera gratuïta a Son Serra

Un informe assenyala que no és possible concedir beneficis fiscals a un col·lectiu

63010

Els veïns de Son Serra han pagat contribucions especials per la dotació del servei d'aigua potable.

C.MORENO. Sta. Margalida.
Un informe elaborat per la interventora municipal assegura que la proposta que l'Ajuntament faci les preses d'aigua potable i instal·li els comptadors de manera gratuïta al nucli de Son Serra de Marina no té cobertura legal.

El batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo (PP), llegí aquest informe durant la darrera sessió plenària amb motiu de l'acord de ple que es va prendre el mes de gener, a través del qual l'Ajuntament es va comprometre a fer les connexions de les preses d'aigua potable i la instal·lació de comptadors de la xarxa municipal de Son Serra de manera gratuïta abans de dia 31 de març d'enguany.

En la seva intervenció, el batle remarcà que «l'informe de la interventora assenyala que l'acord suposa una discriminació negativa per als veïns que resideixen als nuclis de Santa Margalida i Can Picafort». El regidor i portaveu dels socialistes, Miquel Cifre, assegurà que «pensam que l'acord és completament legal i s'ha d'acomplir; si no s'hi avé el pot impugnar».

Precisament, en el ple ordinari de dilluns els socialistes presentaren una altra moció d'urgència relativa al servei de l'aigua potable a Son Serra de Marina. La proposta va ser aprovada amb els vots a favor de l'oposició (UM i PSOE) i el suport del regidor de Son Serra de Marina, Joan Canet (CPU), que tornà a rompre la disciplina de vot del seu partit.

El suport de Canet a l'oposició molestà el batle, que li recriminà: «Has de fer un poc més de feina a Son Serra de Marina». En la seva moció, els socialistes reiteren que, «com que ja hi ha bastants peticions de ciutadans, es fa urgent aquesta actuació sense més dilació». En aquest sentit, recordaren que, «a l'expedient de contribucions especials, la Sala només participà en un 10% del cost i això ha fet que els propietaris hagin hagut de participar en un 90% de les obres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris