muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Sebastià Serra ocuparà el tercer lloc de la llista autonòmica del PSM

El Consell de Direcció Política aprovarà dissabte la candidatura

JOAQUIM TORRES. Palma.
Pere Sampol i Maria Antònia Vadell encapçalaran la candidatura autonòmica del PSM, en la qual destaca la recuperació per a la política de l'històric dirigent nacionalista, Sebastià Serra, que ocuparà el número tres. L'executiva de la formació va donar ahir el vistiplau a la llista autonòmica que el Consell de Direcció Política del partit aprovarà dissabte.

La llista encapçalada per Pere Sampol incorpora com a novetat la presència de l'exdiputat i exregidor de Cort, Sebastià Serra, que finalment ha acceptat l'oferiment que li va fer el president del partit i ocuparà el tercer lloc de la candidatura. Com a número dos, la direcció del PSM torna a confiar en l'actual vicepresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell.

A més de la presència de Sebastià Serra, la candidatura incorpora diverses cares noves entre les quals destaquen dues dones: la regidora de Llucmajor, Joan Lluïsa Mascaró, i la directora insular de Joventut, Bàrbara Bujosa, en el quart i sisè lloc respectivament. El PSM, com la resta de partits del pacte, aplica la «llista cremallera» que intercala homes i dones.

A més de Sampol i Vadell, també continua en la candidatura l'actual diputat Antoni Alorda, que ocuparà el cinquè lloc. Qui no repetirà com a diputat serà Cecili Buele. Amb tot, l'agrupació de Palma veurà reforçada la seva presència en la llista autonòmica amb la incorporació de dos dels actuals regidors de la formació a Cort: Biel Barceló com a número set i Caterina Canyelles en el vuitè lloc.

El «sistema cremallera» ha fet que el batle d'Alaró i conseller insular, Josep Gomila, ocupi la novena posició i que el seu col·lega al Consell, Bernat Aguiló, passi a ser el número tretze de la llista. Entre aquests dos figuren la regidora de Santanyí Maria Antònia Burguera, el batle d'Artà Montserrat Santandreu, i la regidora de Felanitx Miquela Vidal. La regidora de Campanet Maria Pons i el conseller de Cultura Damià Pons completen els quinze primers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris