nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Govern finançarà un projecte per millorar la producció del calçat

Concedeix 30.000 euros al guanyador del segon Concurs d'Innovació

Un projecte per millorar tecnològicament la producció del calçat fou el guanyador del principal premi del Segon Concurs d'Innovació 2002, que convoca la Conselleria D'Innovació i Energia i la Fundació IBIT. El president del Govern, Francesc Antich, va ser l'encarregat d'entregar el guardó a l'emprenedor Rafel Oliver, qui disposarà de 30.000 euros per desenvolupar i implantar el seu projecte empresarial.

Un total de 49 projectes d'innovació aspiraven als tres premis de 3.000 euros, que una junta avaluadora concedeix a les millors idees, i a un premi de 30.000 euros per a la iniciativa que demostràs més viabilitat empresarial. El projecte guanyador, «Millora del procés de producció de formes per al calçat», permetrà estalviar temps i material per calcular de forma més precisa la forma de les sabates. Els impulsors d'aquesta iniciativa, premiada amb 3.000 euros, també rebran 30.000 euros per desenvolupar-la.

Els altres dos projectes premiats foren «Arts Enginyers», que informatitza els informes horaris dels operaris dedicats a reparacions i manteniment d'instal·lacions, i «Hotel Delivery Service», que proposa la instal·lació de pantalles tàctils a les recepcions dels hotels perquè els clients puguin accedir facilment a la compra de tot tipus de serveis i productes. Els premis, cofinançats per la Unió Europea, foren entregats al ParcBit pel president Antich, el conseller d'Innovació, Príam Villalonga, el director general de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Enric Tortosa, i el director de la Fundació IBIT, Rafael Burriel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris