algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El desviament del trànsit per les obres del torrent topa amb els veïns

L'antiga carretera de Sant Llorenç i la de Palma seran tallades a la circulació


L'excavació de la trinxera on discorrerà el nou jaç del torrent de sa Cabana de Manacor, un cop el Ministeri de Medi Ambient hagi conclòs les obres de desviament, obliga a tallar i desviar el trànsit a dues carreteres importants de Manacor: la carretera Palma-Artà a l'alçada de l'hipòdrom i la carretera vella de Sant Llorenç, una via secundària molt utilitzada pels conductors dels pobles del Llevant per arribar a Manacor.

Malgrat que encara es desconeix la data exacta del desviament del trànsit a la carretera vella de Sant Llorenç, els veïns de la zona ja han expressat el seu rebuig a l'avanç de les obres vora els seus habitatges i finques. Aquesta negativa ja ha estat transmesa als tècnics de l'empresa que dirigeixen l'actuació, Cavosa Obras y Proyectos S.A. Aquest extrem fou confirmat pel batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), el qual recordà que «l'empresa ha de negociar amb la direcció insular de Carreteres i no pas amb l'Ajuntament». Riera retragué que «no hem de ser nosaltres els que negociem amb els afectats, sinó que l'empresa s'ha de dirigir directament a l'administració competent».

Les obres impulsades des del Ministeri també tocaran de ple la carretera Palma-Manacor, just davant l'hipòdrom. Segons confirmaren fonts properes a la direcció insular de Carreteres del Consell, l'empresa ja compta amb el permís d'obres per ocupar la via pública. «Un cop les obres del torrent arribin a la carretera, tenim previst el desviament del trànsit als vials laterals de servei, amb l'objectiu que el trànsit sigui el més fluid possible i no es produeixin retencions», assenyalà el batle de Manacor, Miquel Riera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris