algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El santuari de Gràcia obrirà les portes el maig, un any després de ser tancat

El president Antich visita les obres de consolidació de la muntanya

El pròxim mes de maig, el santuari de Gràcia tornarà a obrir les portes als feligresos després de romandre un any tancat a les visites. Precisament el maig de l'any passat, l'Ajuntament de Llucmajor i el rector de la parròquia de Sant Miquel, Jaume Puigserver, prenien la decisió de tancar el monestir per qüestions de seguretat. Les recents precipitacions havien provocat el despreniment de pedres.

Des de llavors, les institucions han col·laborat intensament perquè el monestir no romangui molt més temps tancat. El Govern decidí assumir el cost de les obres, que ascendeix a 600.000 euros.

Ahir, el president del Govern, Francesc Antich; el conseller de Presidènia, Antoni Garcías, i els batles de Llucmajor i Algaida, Lluc Tomàs i Jaume Jaume, respectivament, així com Joan Servera, vicari episcopal; Jaume Puisegver, rector de Llucmajor i Daniel Izaguirre, superior de Sant Honorat, visitaren l'execució de les obres que començaren el passat mes de gener. «El despreniment de pedres creava una situació d'inseguretat al santuari de Gràcia; necessitava una actuació urgent i en poc temps estarà realitzada», indicà el president Antich.

Visiblement satisfet es mostrà el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs, qui destacà el sentiment profund dels veïns del municipi cap a Gràcia. El Consistori participa en el projecte amb una aportació d'uns 12.000 euros i la col·laboració de les brigades municipals. També executarà el projecte de recuperació dels jardins de l'entorn de Gràcia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris