algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Diversos treballadors denuncien el frau de signatures en la liquidació

Fenicia de Aplicaciones SL acomiadà vuit empleats de l'empresa

M. PUIGRÒS.Consell
Un total de vuit treballadors es concentraren ahir al matí a les portes de Fenicia de Aplicaciones SL a Consell per denunciar una presumpta falsificació de les seves signatures en els documents de la liquidació. Segons ells mateixos afirmaren, després d'un acomiadament per part de l'empresa, se'ls lliurà una còpia de la quitança ja rubricada.

Tots ells neguen haver signat aquests documents i a la vegada diuen que no han rebut els diners corresponents. Un representant de l'associació sindical CNT (Confederació Nacional de Treball) va estar amb ells en tot moment i apuntà a un possible estalvi entre 24.000 i 30.000 euros per part de l'empresa, duent a terme aquest frau.

Al mateix temps, neguen haver pogut veure els documents originals, tan sols els han entregat còpies. El representant de la CNT afirma que és la primera vegada que es troba davant un assumpte d'aquestes característiques i que no sap com pot acabar, però apunta cap a la gravetat penal de la manipulació de signatures.

Per la seva banda, el representant de l'empresa implicada, Fenicia de Aplicaciones SL declarà que «aquest assumpte acabarà als tribunals, ells diuen blanc i nosaltres deim negre, allà es veurà quina de les dues parts és la que té raó i diu la veritat». L'empresa manté que tot es féu de manera legal i que els doblers de cada empleat han estat abonats.

Cap a les dotze del migdia una patrulla de la Guàrdia Civil es personà al mateix lloc de la manifestació. Davant l'actitud dels manifestants, no s'adoptaren mesures ja que no havien mostrat violència. La concentració acabà sense que els traballadors parlassin amb un representant de l'empresa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris