nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'oposició aprova tres mocions de reprovació contra la gestió del batle

El regidor de l'equip de Govern, Joan Canet (CPU) donà suport a les tres propostes

69960

Una veïna es va presentar en el ple amb una llanterna en senyal de protesta per l'enllumenat de Son Serra de Marina.

C.MORENO. Sta. Margalida.
L'oposició formada per UM i PSOE, juntament amb el vot a favor del regidor de l'equip de govern, Joan Canet (CPU), aconseguí treure endavant tres mocions de reprovació contra la gestió del batle de l'Ajuntament de Santa Margalida, Antoni del Olmo (PP). Una de les mocions dels socialistes que s'aprovà està relacionada amb l'adjudicació de l'explotació de les platges durant 2001.

El regidor Miquel Cifre (PSOE) exposà que «proposem la reprovació de les actuacions relacionades amb l'explotació de les platges, a més exigim al Partit Popular que reintegri a les arques municipals les quantitats que no es cobraren, que pugen a un mínim de 264.171 euros (43.954.338 pessetes», afirmà.

I és que l'Ajuntament ha deixat d'ingressar uns 264.171 euros, ja que, segons certificà la interventora municipal, el concessionari de les platges no ha satisfet el cànon de l'any 2002. En aquest sentit, el regidor Cifre denuncià el passat dilluns que «no s'ha presentat cap aval i tampoc no existeix cap contracte amb l'actual empresa concessionària».

Durant el ple, els socialistes també exigiren reprovar les actuacions relacionades amb l'expropiació dels terrenys propers al col·legi Elionor Bosch, que han costat 306.516 euros (51 milions de pessetes aproximadament). Aquesta moció també prosperà amb els vots a favor d'UM, PSM i del regidor Joan Canet.

Sobre aquesta qüestió, el PSOE recordà que «el passat mes de maig el batle del Olmo es va posar d'acord amb la valoració de 51 milions de pessetes quan aquesta era de 1'5 milions». Durant el ple, també prosperà una moció d'UM relacionada amb la compra dels apartaments de na Borges, a Son Serra de Marina, amb el fons de la ecotaxa. Monjo digué: «demanam una moció per reprovar el batle, ja que estic convençut que, per activa o per passiva, del Olmo ha amagat detalls de la compra dels apartaments de Son Serra a la Conselleria de Turisme».

Així mateix, el regidor Monjo recordà que «el passat gener, el ple acordà crear una comissió d'investigació per aclarir si alguna persona de l'Ajuntament ha amagat informació important i el batle encara no l'ha convocada». Sobre aquesta qüestió del Olmo digué: «no s'ha convocat, perquè estic a l'espera que Turisme ens digui si necessita més documentació». I especificà que «demà la convocarem».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris