algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La nova àrea d'acampada de Son Llàtzer costarà 3,6 milions d'euros

Les obres podrien estar llestes dos anys després de les eleccions


La reforma de la finca de Son Llàtzer i la creació d'una escola d'ensenyament infantil de zero a tres anys, un casal de colònies i acampades als actuals edificis de la possessió, i un circuit esportiu de salut costarà 3,6 milions d'euros, segons va explicar ahir el regidor d'Educació i Salut de l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabrés.

El Consistori ja ha remès al Consell de Mallorca la sol·licitud perquè aquests terrenys passin a ser qualificats com a zona sociocultural i esportiva, i poder començar com més aviat millor aquestes obres. Llabrés va explicar que «nosaltres el que volem és redactar els plecs de condicions perquè puguem treure l'adjudicació dels treballs tan prest com sigui possible. El plec podria estar acabat aquest mandat».

La finca de Son Llàtzer inclou un total de 70.000 metres quadrats en sòl rústic. Més de 13.000 metres seran per a la construcció de l'institut, en el qual es gastaran 4,8 milions d'euros per part de la Conselleria d'Educació del Govern de les Illes Balears. Uns altres 8.000 metres seran per a l'escoleta.

El regidor Llabrés va explicar que «ens agradaria que en el finançament s'implicassin altres administracions, fins i tot la Unió Europea, i crear una àrea de gestió similar al Llegat Weyler, amb participació de tothom». Llabrés també va indicar que poder disposar d'aquestes instal·lacions durà un mínim de dos anys des del moment de l'adjudicació, però que l'espera es compensarà amb unes instal·lacions capdavanteres al terme municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris