algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

L'Agència Tributària comença a pagar els 100 euros a 8.100 mares

S'ingressen en el compte corrent la segona quinzena de cada mes


L'Agència Tributària (AET) començà ahir a pagar els 100 euros a les mares que treballen fora de la llar amb fills menors de tres anys i que sol·licitaren l'abonament anticipat de la deducció. A les Balears, al voltant de 8.130 mares cobraran 100 euros durant aquesta segona quinzena de febrer, perquè la petició arribà a l'AET abans del 5 de febrer. Les que presentaren les sol·licituds en dates posteriors rebran la paga durant la segona quinzena del març i percebran els dos mesos (gener i febrer).

Segons informà ahir l'Agència Tributària, tenen dret a la deducció de fins a 1.200 euros anuals (12 abonaments de 100 euros) les mares treballadores amb fills menors de tres anys que estiguin donades d'alta en la Seguretat Social o en qualcuna mutualitat alternativa. Per accedir a la paga, la beneficiària ha d'haver cotitzat al menys 15 dies del mes si treballa a jornada completa i si té un contracte parcial, la cotització ha ser efectiva durant tot el mes. En el cas del règim agrari, només serà necessari cotitzar 10 jornades completes al mes.

Així mateix, el pare o tutor de l'infant menor de tres anys, en cas que la mare hagi mort, o quan tengui la guarda i custòdia de forma exclusiva, podrà accedir també a aquesta deducció. La paga de 100 euros és igual de vàlida en els casos d'adopció i acolliment. Els pagaments es realitzen per transferència al compte corrent que ha assenyalat la sol·licitant. La petició de l'abonament anticipat de deducció es pot realitzar en qualsevol moment per diferents mètodes. Es pot enviar l'imprès per correu, telèfon (901-200.345), internet (www.agenciatributaria.es) o en les oficines de l'AET.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris