algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Madrid planta Rosselló i suspèn la reunió sobre fixos discontinus

El conseller de Treball parla de menyspreu a aquest col·lectiu

Els responsables del Ministeri de Treball i Afers Socials deixaren plantats ahir el conseller de Treball, Miquel Rosselló; el director general de Treball, Fernando Galán, i el director del Servei d'Ocupació, Pere Mascaró, que es desplaçaren a Madrid per mantenir una reunió centrada bàsicament a millorar la situació dels fixos discontinus.

El Ministeri anul·là l'encontre una hora abans que es dugués a terme. Miquel Rosselló explicà que el canvi del secretari general d'Ocupació, Juan Chozas, en el Consell de Ministres passat i el retard en la presa de possessió de la nova substituta, Carmen de Miguel, pogueren provocar la suspensió.

Altres fonts de la delegació illenca parlaren de la malaltia del subsecretari i que al Ministeri havien perdut el número del mòbil per avisar-los. De qualsevol manera, Rosselló volgué llevar importància al fet i afirmà que «una descoordinació sempre pot ocórrer i confiam que ens puguem reunir com abans millor».

Rosselló criticà que la comissió de fixos discontinus del REB encara no s'ha reunit i recordà que les reivindicacions per millorar la situació del col·lectiu, integrat per 57.000 treballadors, estan acordades per Govern, sindicats i empresaris.

Executiu i agents socials volen eradicar les discriminacions que pateixen els fixos discontinus, entre les quals es troben tenir menys mesos de prestacions de l'atur o no tenir dret a un subsidi, en cas de quedar sense ocupació a partir dels 52 anys, fins a accedir a la jubilació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris